Wimperextensions

Wimperextensions zijn een uitkomst voor vrouwen die ontevreden zijn over hun eigen wimpers of weinig tijd hebben voor dagelijks lange make-upsessies!. Met wimperextensions creëer je prachtige, volle wimpers die er tijdens een drukke werkdag, vakantie er verzorgd uit blijven zien! Ook ideaal voor speciale gelegenheden zoals een verjaardag, trouwerij of de feestdagen

 

One by One techniek

Op elke wimper wordt één extension geplakt. Dit geeft een zeer natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten wimper haartjes die variëren in lengte en krul. Deze extensions blijven  gemiddeld 4/6 weken zitten. Het is gebruikelijk dat je bij 3 weken de wimpers weer laat opvullen om het mooi vol te houden.

De voordelen van een one by one techniek wimperextensions is dat deze er zeer natuurlijk uitzien. Ze blijven lang zitten, 4 tot 6 weken. Tegenwoordig zijn de technieken en materialen verbeterd waardoor kans op verhoogde wimper uitval een stuk minder is geworden. Aangezien er ook hele dunne en lichte wimper haartjes zijn, kijkt de wimper specialist samen met u welke wimpers het best geschikt zijn.

Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt. Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar.

 

Wimperstrip

Een complete set wimpers die bovenop de bestaande wimpers worden geplakt. Ideaal voor een avondje uit maar een minder natuurlijke look.

 

Plukjes

Dit zijn een paar wimper haartjes aan elkaar vast. Deze zijn sneller te zetten dan de one by one techniek maar blijven minder goed zitten.