Bij ons kunt u uw tanden laten bleken, ook zijn er duo behandelingen mogelijk. Duo behandelingen kunnen alleen telefonisch of via Whatsapp geboekt worden.  Tijdens het bleken kunt u uw favoriete serie of film kijken op een eigen scherm.
Onze behandelingen bestaat uit 3 sessie´s van 20 minuten. De behandeling duurt +/- 1 uur waarbij het resultaat tussen 4 en 8 tinten lichter kleurt. Voor het optimale resultaat adviseren wij u uitdrukkelijk om binnen 3 weken deze behandeling opnieuw te laten uitvoeren. Als u dit al een keer eerder bij ons gedaan heeft hoeft dit natuurlijk niet meer. Voor het behoudt van het resultaat is het aanbevolen om 1 x per 4 a 6 maanden 1 sessie van de behandeling te herhalen.
De voordelen van een non peroxide behandeling:
Ÿ
Geen peroxide, dus geen pijnlijke en gevoelige tanden tijdens en na de behandeling.
Ÿ
Niet schadelijk voor het tandvlees, dus het afdekken van het tandvlees met een beschermende gel is onnodig (en scheelt tijd).
Ÿ
Klaar binnen een uurtje.
Ÿ
De tanden worden niet lichtgevend wit, maar blijven een subtiele en natuurlijke kleur houden.
Ÿ
De prijs is een stuk voordeliger dan peroxide bleken.
Hoelang blijven mijn tanden wit?
Na een tanden bleek behandeling met peroxide vrije bleek gel ziet u direct het resultaat. Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk  van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren. Dan heeft u dus sneller een nieuwe behandeling nodig.
Hoe lang duurt een behandeling?
Als dit de eerste keer is dat u uw tanden laat bleken, is een 2e behandeling binnen 3 weken ten zeerste aan te raden. Deze behandeling zal het meest haalbare resultaat leveren waardoor u langer plezier hebt van de behaalde tint van uw tanden. Voor het behoudt van het resultaat is het aanbevolen om 1 x per 4 a 6 maanden 1 sessie van de behandeling te herhalen. Dan zult u altijd mooie tanden behouden.
Doet het tanden bleken pijn?
Nee, de behandeling is geheel pijn vrij.
Kunnen kronen ook worden gebleekt?
Ook op kronen komt een aanslag laag. Deze aanslag laag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de originele kleur van de kroon.
Mag de klant na behandeling gelijk eten en drinken?
De klant mag de eerste 24 uur geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen nuttigen.
Waardoor wordt de kleur van mijn tanden bepaald?
Ÿ
Genetische factoren
Ÿ
Consumptie: eten-drink en rookgedrag
Ÿ
Mond verzorging: hoe vaak poets/flos je en frequentie tandarts bezoek