Ik werk met hoogwaardige verzorgingsproducten van het cosmetica merk Webecos en Aloe vera. Deze producten van bevatten hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten van plantaardige oorsprong en zijn dierproefvrij. Webecos biedt een uitgebreid assortiment aan professionele verzorgingsproducten zoals anti-aging, lichaamsverzorging, oogverzorging en mannenverzorging. De gezichtsbehandelingen worden volledig afgestemd op uw huidtype en persoonlijke wensen.

Schoonheidsbehandelingen

 

Basic

Een basic gezichtsbehandeling duurt 30 minuten. In die tijd word je huid oppervlakkig gereinigd en onzuiverheden verwijderd door middel van een peeling. Daarnaast worden de wenkbrauwen geëpileerd en tot slot wordt uw gezicht behandeld met een heerlijke dagcrème.

 

Premium

Een premium gezichtsbehandeling duurt 60 minuten. In die tijd wordt je huid oppervlakkig en diep gereinigd en verzorgd door middel van een peeling en een masker.

Daarnaast worden de wenkbrauwen geëpileerd en tot slot wordt je gezicht behandeld met een heerlijke dagcrème. Als uitbreiding kun je je  gezicht laten harsen of je wimpers en/of wenkbrauwen laten verven.

 

VIP

Een VIP gezichtsbehandeling duurt 90 minuten. Je huid krijgt een ultieme reiniging, stoombad, onzuiverheden verwijderen, harsen, verven wenkbrauwen en/of wimpers. En als afsluiting een ontspannende massage, masker en een crème voor uw huidtype.