Permanente make up
Bij permanente make-up of ook wel PMU genoemd worden pigmenten in de lederhuid ingebracht. Door het gebruik van een pen met een naaldje worden de pigmenten ingebracht. Het proces heeft wat weg van tatoeëren. Het verschil is echter dat een tatoeage in het onderhuids bindweefsel wordt geplaatst waardoor deze echt permanent is. Permanente make-up wordt in de huid daarboven geplaatst waardoor de pigmentatie door ultraviolet licht en de natuurlijk vernieuwing van de huid door wrijving en schuring na 1 tot 4 jaar zal gaan vervagen!

Hairstroke
Hairstroke is een nieuwe techniek in het plaatsen van permanente make up. Hierbij worden er haartjes getatoeëerd in plaats van een schaduw. Daardoor krijg je een natuurlijk effect.

Persoonlijk make up-advies
Bij B-Beautiful By Britt luisteren we goed naar je wensen en adviseren we je over de mogelijkheden van permanente make up voor jouw gezicht. Vooraf brengen we handmatig de lijnen aan, zodat je het permanente make up resultaat alvast ziet.

Inclusief nabehandeling
Standaard werken wij met dunne permanente make up naalden. Dat duurt iets langer, maar werkt veel nauwkeuriger en geeft een mooier en strakker resultaat. Een nabehandeling is altijd bij de prijs inbegrepen.