Mesotherapie, huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat
Naaldloze mesotherapie is het in de huid brengen van werkstoffen met behulp van een electro-magnetisch veld. Hierdoor kunnen we allerlei verschillende werkstoffen tot diep in de huid krijgen, waardoor we de volgende problemen kunnen oplossen:
Ÿ
Acne
Ÿ
Droge huid, vochtarme huid
Ÿ
Littekens
Ÿ
Huidveroudering: fijne lijntjes en rimpels, fronsrimpels, kraaienpootjes
Ÿ
Verslapte huid (hamsterwangen), onderkin
Ÿ
Couperose, rosacea

Is de behandeling pijnlijk?
Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk. Het voelt als een licht getintel.

Wat houdt de behandeling in?
De behandeling start met een intakeformulier om het juiste serum te bepalen. Er zijn verschillende soorten serums die ingesluisd kunnen worden, elk voor een eigen doel. Vooraf word de huid goed gereinigd, dit om een groot deel van de dode huidcellenlaag eraf te halen, zodat de werkstoffen makkelijker en dieper in de huid kunnen komen.Nu volgt de mesotherapie: U krijgt een tegenpool in uw hand. Dit dient u goed vast te houden om het magnetische veld te sluiten. Zonder deze tegenpool, zal het apparaat niet werken! Er wordt een (botte) pen, gevuld met werkstoffen, over de huid bewogen, waarop u een tintelend gevoel ervaart.
Hoe vaak?
Al na 1 behandeling zult u gelijk resultaat zien. Deze behandeling kan ik ook in kuurverband geven zodat het echt een verbetering is van uw huidconditie en de stevigheid van uw huid. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen waarvan er 4 wekelijks plaatsvinden en 1 behandelingen om de 14 dagen en 1 na 4 weken. Daarna volstaat het met één behandeling per 6 weken voor het onderhoud.
Mesotherapie heeft het beste resultaat met voorbehandeling van diamand microdermabrasie.
De behandeling duurt ca. 50 minuten.