Instantly Ageless ™

 

Instantly Ageless ™ is een krachtige anti-rimpel microcrème die snel en effectief werkt bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering. Het Revolutionaire ingrediënt argireline werkt als een botox. Instantly Ageless ™ herstelt de huid en minimaliseert de verschijning van fijne lijntjes en poriën en egaliseert de huid.

 

Het werkzame bestanddeel in de crème is Argireine

 

Dit is bekend om de aanzienlijke resultaten in de anti-aging. Het is een hexapeptide wat werkt als een botox bij het behandelen van fijne lijntjes en rimpels. Argireline blokkeert de neurotransmitters (zenuwsignalen) die zorgen voor aanspanning van gezichtsspieren, zonder deze spieren te verlammen (zoals botox). De natuurlijke uitdrukking en bewegingen blijven behouden, terwijl de spieren die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van rimpels zich ontspannen. Dit veroorzaakt een significante vermindering in de diepte en grootte van fijne lijntjes en rimpels en helpt deze voorkomen en verminderen. 

 

Gebruik

 

Breng een geringe hoeveelheid aan op uw vinger en verspreid (niet teveel uitsmeren) de crème over uw vinger zodat u aan allebei de vingers een transparante crème krijgt. Dep(niet smeren) met 1 vinger op het te behandelde gebied en laat het vochtig op de huid intrekken, uitdrukkingsloos voor 2-3 minuten. U kunt er een ventilator voor zetten zodat het sneller droogt. Als de crème wit uitslaat dan weet u dat u teveel crème heeft gebruikt. Een tube kunt u 2-3 dagen gebruiken afhankelijk van individueel gebruik.