Dagcrème

Aloe Vera dagcrème is een efficiënte hydraterende crème met zacht geurende verwen textuur. De dagelijkse verzorging voor iedere huid, die zachtheid en weldoening verlangd. Kiwi-extract verfrist de huid en bevat vitamine C hydrateert. Het zorgt voor een stralend zachte en aangename huid die de hele dag aanhoudt. Het is ideaal te gebruiken als make-up basis. Aloe Vera dagcreme van LR is gemaakt van pure bladgel van de Aloe Vera plant ( Aloe Barbadensis ). De bladgel van Aloe Verais goed voor de verzorging van zowel een normale huid als voor de behandeling van droge, gekloven of gevoelige huid . De gel bevordert de vernieuwing van huidcellen en de afvoer van dode huidcellen, en voedt de huid. De gel werkt ontsmettend en heeft een positieve invloed op kleine huidwondjes en/of ontstekingen.

Hydraterende gel crème

 

Aloe Vera hydraterende gelcrème met 50% Aloe Vera en bio waterlelie extract. De extracten samen verenigd tot een frisheid van belevenis van bijzondere aard. De crèmige lichte gel samenstelling werkt de opkomende vermoeidheidsverschijnselen tegen en geeft de huid de maximale vochtigheid. De crème trekt zeer snel in en geeft onmiddellijk een frisse kick. De huid wordt gladder, frisser en voelt verzadigd aan.

 

Oogcrème

 

Extra verzorging voor de gevoelige huid rond de ogen. Lachen, huilen en knipogen zijn delen van het leven die niemand wilt missen. Maar dit moet niet onmiddellijk zichtbaar zijn. Exclusieve verzorging voor de gevoelige en zachte huid rond de ogen. Verzorgt de huid intensief hydraterend. Magnolia-extract verzorgt zacht. Haloxyl laat de huid rond de ogen er frisser uitzien.

 

 

Body balm

 

Suncream Low SPF 4 is een lichtgekleurde, fijn geurende zonnecrème die te gebruiken is op het gelaat tijdens het zonnen. De crème bevat een beschermend filter tegen de schadelijke UV-A en UV-B stralen. De verwerkte jojoba-olie bevordert de elasticiteit en de pigmentatie van de huid en beschermt deze tegen uitdroging. Suncream bevordert dan ook het in stand houden van uw bruine huidskleur.
Verkrijgbaar in 100 ml.

 

Nachtcrème

Aloe Vera nachtcreme heeft een zachte textuur van samenstelling en een ontspannende geur. Het vormt dus een perfecte harmonie voor een revitalisatie tijdens de nacht. De werking van de Aloe Vera nachtcreme is bijzonder te noemen. Bio-olijvenextract en olijfolie vitaliseren en hydrateren.

Aloe Vera nachtcreme van LR is gemaakt van pure bladgel van de Aloe Vera plant (Aloe Barbadensis). De bladgel van Aloe Vera is goed voor de verzorging van zowel een normale huid als voor de behandeling van droge, gekloven of gevoelige huid en acne. De gel bevordert de vernieuwing van huidcellen en de afvoer van dode huidcellen, en voedt de huid. Wat betreft acne zal de gel acne niet genezen, omdat hier ook hormonale factoren meespelen. De gel werkt ontsmettend en heeft een positieve invloed op kleine huidwondjes en/of ontstekingen.

 

Concentrate

 

Met 90% pure Aloe Vera de optimale werking van Aloe Vera concentrate Het is de ideale begeleider gedurende het hele jaar. De hoogste Aloe Vera-aandelen regenereren de huid. 90% pure Aloe Vera bladgel zorgt dat deze Aloe Vera concentrate een samenstelling heeft uit bijna de oorspronkelijke vorm en consistentie. De Aloe Vera concentrate staat ook bekend als Aloe Vera Gelly.

 

Propolis

 

Aloe Vera Propolis is de perfecte allrounder voor de veeleisende verzorging. Samenstelling uit bijenwas en 79% Aloe Vera (zijn echte hydratatieboosters) en geven de huid haar zachte soepelheid terug. Een bijzonder effectieve vochtinbrenger en verbeterd de conditie van de huid. Een erg fijn verzorgingsproduct. De creme dient steeds binnen handbereik te zijn. De zachte lotion combineert propolis uit bijenwas met hydraterende Aloe Vera tot een rijke creme. De creme is voor een droge en bijzonder veeleisende huid het doodt bacteriën en schimmels en stelt virussen op non-actief. Natuurlijk bijenwasextract propolis die zorgt voor intensieve hydratatie. Ook de zwaar belaste huid wordt effectief en duurzaam verzorgd.

Emergency spray

 

Aloe Vera Emergency spray is een multitalent. Elf bijzondere plantenextracten en Aloe Vera vormen samen een multitalent. Speciaal geselecteerde kruiden zoals Calendula, Duizendblad, Kamille en Salie extract zorgen voor een bijzonder product met hydratatie voor de huid. De Emergency spray is ontwikkeld voor snel herstel van een beschadigde of droge huid. Aloe Vera Emergency Spray met 83% Aloe Vera geeft een echte hydratatie boost. Erg fijn voor bijvoorbeeld schrale baby billen.